maart 27, 2023

Wimperextensions Enschede

Voor wimperextensions Enschede ben je bij Bella Cilia op het juiste adres. Het maakt niet uit of je natuurlijke wimpers of een volle look wil, bij Bella Cilia is er voor iedereen ruime keuze. Verschillende behandelingen zorgen ervoor dat jij met een mooie set wimpers en een tevreden gevoel de salon verlaat.

One by one wimperextensions

Er zijn diverse soorten behandelingen die je kunt ondergaan en een daarvan is een behandeling met de One By One-techniek. De naam verraadt het al, op elk natuurlijk haartje wordt er een wimper geplaatst. Bij deze techniek heb je de mogelijkheid om te kiezen welke lengte wimperextensions je wil, zodat jij zelf bepaalt hoe lang je extensions worden. Lange wimpers zorgen voor een feestelijke look terwijl een kortere lengte ervoor zorgt dat je nieuwe set wimpers subtieler ogen.

Russian Volume wimperextensions

Naast de One By One-techniek past Bella Cilia ook de welbekende Russian Volume-techniek toe. Hierbij wordt er op elke natuurlijke wimper meerdere wimperextensions geplaatst, ook wel 'waaiers' genoemd. De extensions krijgen hierdoor een volle look. Er zijn verschillende manieren om de waaiers aan te brengen en elke manier heeft zijn eigen effect. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor het 'Cat eye-effect', waarbij er aan het begin van de wimpers kortere extensions dan aan het eind van de wimpers worden geplaatst.

Hybrid wimperextensions

Bij de Hybrid-techniek worden de bovenstaande technieken gecombineerd. Om en om wordt er op het natuurlijke haartje één wimperextension of een Russian Volume-waaier geplaatst. Deze techniek resulteert in een prachtige set extensions met een mooie balans tussen natuurlijk en intens.

Soft Volume wimperextensions

Als je van fluffy wimpers houdt dan is de Soft Volume-techniek iets voor jou. Bij deze techniek worden er wimperextensions geplaatst die lichter en zachter zijn dan de gemiddelde extension. Hierdoor voel je de wimpers bijna niet op je ogen en krijgen de wimpers een fluffy effect.

Natuurlijke wimpers met wimperlifting

Wil jij liever geen wimperextensions maar wel mooie gekrulde wimpers? Dan past een wimperlifting perfect bij jou. Bij een wimperlift worden de natuurlijke wimpers gekruld waardoor deze beter zichtbaar zijn. Je krijgt een open blik en je creëert het gevoel van wimperverlenging zonder dat je hiervoor een wimperkrultang hebt gebruikt. Om het af te maken kan je de eigen wimpers verven, waardoor de wimpers een mooie zwarte kleur krijgen.

Colour wimperextensions

Naast zwarte wimperextensions biedt Bella Cilia ook gekleurde wimperextensions aan. Bij een nieuwe set kan je kiezen tussen een wimper met de kleur blauw, roze, paars, groen en wit.

Wenkbrauwen

Naast behandelingen voor je wimpers biedt Bella Cilia ook behandelingen voor je wenkbrauwen aan. Je kan deze laten liften, tinten of shapen. Doe je dit in combinatie met je wimpers dan zorgt dit voor een mooi resultaat.

Voordelen van wimperextensions

Wimperextensions hebben vele voordelen. Je hoeft nooit meer mascara of een wimperkrultang te gebruiken. Daarnaast stralen je ogen en hoef je je niet meer op te maken voordat je uit huis gaat.

Wimperextensions verwijderen

Wil je je eigen wimperhaartjes terug dan adviseert Bella Cilia om dit professioneel in de salon te laten verwijderen. Hierdoor beschadigen je eigen wimpers niet en kan je na de extensions weer mascara dragen.

Bella Cillia

Van Limborchstraat 45
7521 DS Enschede
06-22148960
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram